Fönsterbyte Hudiksvall levererar träfönster av bästa kvalité

Att byta fönster på din bostad kan göra stor skillnad för intrycket. Du kanske går i tankarna på att byta till träfönster, det ser både exklusivt och vackert ut. Ta gärna en promenad i vackra Hudiksvall och inspireras av allt från gamla hus till nyare byggnader med fönster i trä. Materialet trä är ett hållbart och miljövänligt alternativ och dagens teknik kan tillverka billiga träfönster, dessutom i modern form med energieffektiva treglas som hjälper till att isolera bostaden.

Varför du ska byta till träfönster i Hudiksvall

Att byta fönster handlar inte endast om pris eller lägre energikostnad utan även om att välja en produkt som passar din bostad. Många människor tilltalas av designen på ett träfönster och det är ett klassiskt val som håller i flera decennier framöver. Fönster trä av svensk tall har inte bara fördelen att vara hållbara i ett längre perspektiv utan de är även formbara och flexibla. Andra material har svårt att konkurrera mot detta.

  • Svenskproducerat
  • Energieffektiva
  • Mycket bra priser
  • Stor flexibilitet

Måttbeställda träfönster med Fönsterbyte Hudiksvall

Det är inte bara billiga träfönster som är en av de stora fördelarna. En annan stor fördel är att du kan måttbeställa dina nya fönster för att de ska passa exakt in där de gamla har suttit. Dessutom kan du välja om det ska vara tvåglas- eller treglasfönster vilket ger än mer flexibilitet. Vi arbetar i Hudiksvall med omnejd och har lång erfarenhet och kunskap av fönsterarbeten. Vi kan ge dig goda råd kring val av fönster och montering.

  1. Byter du ut gamla fönster kan du beställa de nya i samma storlek
  2. Du kan välja om det ska vara tvåglas eller treglas

Matchande altandörrar i både trä och glas samt skötselråd

Om du har altan och vill byta ut dina altandörrar för att de ska matcha dina fönster har du möjlighet att beställa altandörrar med fast karm som matchar dina fönster. Precis som med fönster kan du måttbeställa dem för att de ska passa in i tidigare dörrhål. De kan självklart även fås som standardmått. Du kan exempelvis välja om dörren ska öppnas utåt eller inåt samt vilken storlek eller form på själva fönsterdelen som du vill ha.

  • Trä är ett levande material och för att säkerställa att produkten bibehåller sin vackra yta och funktionalitet följer det alltid med en skötsel- och underhållsbeskrivning som tar upp hur enkelt det är att rengöra målning och glas samt sköta låsningsmekanismerna
  • Där ingår även punkter som handlar om eventuella efterjusteringar
  • Det kontrollerar du efter en tids användande och det gör du lättast när du ska tvätta dina fönster eller dörrar de första gångerna

FAQ

Krävs det speciella medel för rengöring?

Alla fönster gör du rent med vanligt vatten och milda tvållösningar.

Behöver fönstren målas?

Fönster och dörrar kan du behöva underhållsmåla vid behov. Skötselanvisningar medföljer.

Behöver gångjärnen justeras?

Tänk på att kontrollera och efterdra skruvar efter en tids användande.

Kontakta Fönsterbyte Hudiksvall via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi satsar alltid på snabb återkoppling till kund.